Cumpara Ripple Xrp cu cardul

cumpara ripple xrp

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

Moneda Xrp se poate cumpăra cu cardul, paypal sau skrill din diferite case de schimb valutar online. Pentru a cumpăra criptomonede în siguranță, fără grija pierderii investițiilor tale, îți recomand cea mai buna platforma exchange.

Îl folosesc de ceva vreme iar în urma experientei acumulate îți prezint opinia mea despre el. De asemenea am să te ajut pas cu pas să cumperi Ripple XRP cu ușurință și încredere. Chiar le consider monede in care sa investesti pentru un viitor mai bun.

La început îți arăt opțiunea cumpărări cu cardul prin verificare. Pentru a cumpăra anonim prin paypal-ul sau skrill lasă-mi te rog un comentariu și am să fac update la acest articol în scurt timp.

Casa de schimb valutar despre care vorbesc este „vezi in articolul original” iar acum am să îți explic de ce o consider a fi cea mai bună. Pt a sării direct la ghidul cumpărări de monede virtuale XRP folosește funcția de scroll-down a mousului.

Anul trecut, Changpeng Zhao (CEO) a reușit să creeze un fond de asigurări pentru urgență numit SAFU(Secure Asset Fund for Users). Acesta este un fond separat depozitat într-un portofel rece.

Alimentarea fondului se face prin alocarea a 10% din toate comisioanele de tranzacționare pentru a oferi protecție utilizatorilor și fondurilor în cazuri extreme. În caz de ceva tu ai să îți primești bani depozitați înapoi.

După ce ai achiziționat cantitatea dorită, pentru siguranța investitiilor tale este recomandat să folosesti un portofel electronic criptomonede. Doar portofelele virtuale, în special cele hardware, sunt cele mai sigure și nu riști pierderea banilor. Un exemplu foarte bun si sigur este portofelul Ledger care dispune de o oferta, vezi aici Nano Ledger X pret.

Publicat de xrpistul

Imi plac foarte mult criptomonedele in special Ripple XRP si scriu des diferite stiri despre acestea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: