Minare Ripple Xrp 2019

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com.

Mulți se întreabă cum se poate realiza mineritul criptomonedelor Ripple XRP și ce fel de instalație minieră au nevoie. Spre deosebire de Bitcoin și alte criptomonede, exploatarea Ripple nu este posibilă. Cu toate acestea am să îți explic mai jos cum ai putea să câștigi Xrp gratuit. Singurele persoane care pot genera XRP sunt cei care l-au creat, Ripple Labs Inc.

Întrebarea evidentă este acum — de ce?

Ei bine, există mai multe motive pentru care nu poți mina Ripple. Primul este faptul ca Ripple este controlat de o companie privată. În timp ce compania neagă că are un control deosebit asupra valutei, este cunoscut faptul ca ei sunt singurii care pot crea noi monede XRP.

Pâna în prezent, compania a produs aproximativ 100 de miliarde de XRP, deși doar o parte din acesta (42,1 miliarde) a fost lansată în circulație. Restul de unități XRP(67.9 miliarde) sunt puse în Escrow și sunt eliberate în fiecare lună câte 1 miliard de monede pentru a fi puse în vanzare. Vezi aici cum cumpar xrp cu cardul în siguranță la un preț destul de bun.

O alta problema este ca Ripple XRP face parte din topul cu criptomonede care vor creste precum a facut-o Bitcoinul, vezi investitie monede virtuale. Din această cauză foarte multe din monedele puse în circulație sunt blocate în portofel criptomonede folosit de utilizatori.

Cum se câștigă XRP dacă nu prin minarea Ripple?

Exista o singură modalitate de a ajunge la monedele XRP prin minerit. Iar asta este de a mina alte monede precum bitcoin, etherium, tron etc. După aceasta poți schimba criptomoneda minată în Ripple.

Cu alte cuvinte, singura modalitate de a ajunge la XRP este tranzacționarea altor monede virtuale pentru ea. Pentru a face astfel de tranzactii cu criptomonede îți recomand platformele crypto Binance, Coinbase sau Etoro. Dacă ai citit o metodă care explică faptul că poți mina Ripple Xrp , este probabil un truc sau o înșelatorie.

Publicat de xrpistul

Imi plac foarte mult criptomonedele in special Ripple XRP si scriu des diferite stiri despre acestea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: