Crypto Exchange Romania

crypto trade romania - platforme de schimb criptomonede

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

Banii pe care îi știm noi or să dispară curând iar goana dupa criptomonede o să fie din ce în ce mai aprigă. Acest fapt va duce la o scumpire majoră a monedelor virtuale.

Datorită evoluției bitcoinului casele de schimb “Crypto Exchange” au apărut ca ciupercile după ploaie. Foarte multe dintre ele au fost hăcuite și au intrat în lichidareiar utilizatori au pierdut toți banii.

În acest articol o să îți prezint casele de schimb pe care le-am folosit și pe care le consider a fi cele mai ok în a face tranzacții cu criptovalută. Cu toate acestea te sfatuiesc ca după ce ai cumpărat monedele virtuale să le muți într-un wallet, vezi aici care este cel mai bun portofel virtual.

Case de schimb

Binance

Casa exchange de criptomonede Binance

Binance.com este cea mai mare platforma din lume pentru tranzacționarea criptomonedelor și cea mai sigură. Este singura care deține un fond securizat de asigurare pentru utilizatori numit SAFU. În caz de se întâmplă un hack tu ai să îți primești banii înapoi.

Procedeul este ușor și l-am explicat pas cu pas în acest ghid de unde cumperi xrp cu cardul dacă ești din Romania. Prin aceași metodă în afară de XRP poți achiziționa și bitcoin, Etherium sau Litecoin. Am folosit XRP drept exemplu pentru că o consider o moneda cu potential. Chiar am scris mai multe despre asta în articolul Investitii in Criptomonede.

Coinbase

 crypto exchange si trading Coinbase

Casa exchange Coinbase.com este disponibilă de curând și în limba Română. Poti cumpăra criptomonede cu un cont bancar conectat, card, transfer SEPA sau Interac Online.

Interfața este simplă de utilizat dar va trebui să faci verificarea completă a identității tale chiar de la înscriere.

Cel mai mare avantaj pe care îl are această platformă este că poți cumpăra criptomonede de un minim 10 euro iar comisioanele sunt foarte mici.

Un alt beneficiu este că poți câștiga gratuit monede virtuale precum Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT), Ox (ZRX). Tot ce ai de făcut este să privesti câteva filmulete scurte în care îți prezintă mai multe detalii despre criptomonedele mentionate mai sus. Dacă ești interesat de monede virtuale gratis vezi aceste metode de obtinere Ripple.

Publicat de xrpistul

Imi plac foarte mult criptomonedele in special Ripple XRP si scriu des diferite stiri despre acestea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: