Portofele electronice pentru monede virtuale

portofele electronice criptomonede

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

Mai jos îți prezint o listă cu cele mai bune portofele virtuale pentru moneda Ripple XRP dar care pot fi folosite și pt a stoca alte criptomonede. Cel mai sigur portofel este modelul hardware. 

Portofele Crypto Hardware

Ledger Nano S

Dacă îl cumperi direct de la producator înlături această problema și te alegi cu cel mai sigur portofel. În afară de criptomonedele Ripple( XRP), acesta suportă de asemenea Bitcoin(BTC), Etherium(ETH), Tron(TRX), Litecoin(LTC) și multe alte monede virtuale. Cumpara Nano Ledger S pentru a te alege cu un portofel sigur și foarte ieftin.

Ledger Nano X

Este fratele mai nou al wallet-ului prezentat mai sus, mult mai sigur și cu multe alte funcții noi. Îl poți conecta la mobil direct prin bluethoot cu ușurință. Chiar am scris un review despre Ledger X și cum îl poți utiliza în siguranță. Prețul este unul destul de ridicat, fiind unul dintre cele mai scumpe portofele criptografice dar care își merită toți banii.

Suportă multiple aplicații în funcție de criptomoneda pe care care vrei să o stochezi în el.

Portofele Virtuale Online

Atomic wallet

Atomic este un portofel crypto gratuit multi-valută care suportă peste 300 de criptomonede. Folosind codul de promoție ZQJ43 primești gratuit 10 monede AWC doar dacă achiziționezi Etherium(ETH).

Poți să gestionezi, să faci schimb, să cumperi XRP fiind cea mai buna moneda de investit cu potential de crestere într-o interfață ușor de utilizat. Platformă multiplă Atomic este disponibil pentru majoritatea sistemelor de operare, inclusiv Windows(minim 64 bit), MacOS, Linux, Android și iOS.

Pentru a activa adresa Ripple va trebui să depui cel puțin 20 de XRP care vor fi blocați. Acest lucru este impus de Ripplenet pentru orice adresa din orice portofel. La adresele XRP cu ajutorul platformelor crypto exchange precum Binance sau Coinbase nu se aplică această limită pentru utilizator. Limita de XRP blocați va coborî în momentul când valoarea monedei va crește.

Confidențialitatea este bine protejată cu parola pe care o stabilești. Opțiunea de cumpărare a criptomonedelor se face cu ajutorul aplicatiei Simplex din casa de schimb Binance. Aceasta îți permite să cumperi XRP cu cardul în câteva clicuri. De asemenea poți cumpara Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash.

Publicat de xrpistul

Imi plac foarte mult criptomonedele in special Ripple XRP si scriu des diferite stiri despre acestea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: