SendFriend Powered de serviciul xRapid

SendFriend  utilizeaza serviciul xRapid prin intermediul criptomonedei Ripple Xrp

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

SendFriend utilizează tehnologia blokchain pentru a îmbunătăți transferul de bani, fără a se baza pe bănci. Acesta poate trimite bani mai repede, mai sigur și la un cost mai mic. SendFriend pune pe primul loc clienții într-un mod în care nimeni nu face altceva.

Este o companie de remitențe de generație viitoare ce foloseste criptomoneda Xrp Ripple prin serviciul xRapid, pentru transferul banilor peste frontiere. Activele digitale sunt concepute pentru a face tranzacțiile rapid, ieftin, simplu și sigur.

SendFriend a anunțat duminică că și-a lansat serviciul în New Jersey pentru a permite lucrătorilor filipinezi de peste mări să trimită bani acasă, atingând cele 11 miliarde de dolari trimise în fiecare an în Filipine din SUA.

SendFriend a lansat, de asemenea, o promoție in luna iunie care acoperă tranzacțiile pentru utilizatorii care trimit până la 10 USD.

SendFriend este fondat de absolvenții MIT David Lighton ce au experiență cu Banca Mondială. Compania consideră că lucrătorii filipinezi au o alternativă mai bună pentru a transfera bani familiilor și prietenilor lor.

SendFriend este deja acceptat de Programul Accelerator al Barclay și este condus de TechStars, pentru a-și construi prima soluție pentru clienți.

Compania are viziunea de a ajuta milioane de filipinezi care se află în străinătate în tranzacția transnațională. Parteneriatul lor cu Ripple le va permite să-și atingă viziunea. De asemenea acest lucru va face ca prețul monedei XRP să crească în curând, citește mai departe predictiile despre pretul Ripple.

Publicat de xrpistul

Imi plac foarte mult criptomonedele in special Ripple XRP si scriu des diferite stiri despre acestea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: