Serviciul xRapid aprobat de Banca Mondiala

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

Banca Mondială a testat xRapid în 2018 și a aprobat-o anul acesta pentru transferuri rapide de fonduri datorita plăților aproape instantanee.

Într-o postare recenta pe acest blog, Banca mondială a detaliat și a experimentat implicarea xRapid pentru utilizarea în plățile transfrontaliere. IN articol este discutat, de asemenea, utilizarea tehnologiei distribuite a cărților (DLT) pentru remitențe.

xRapid a fost în centrul acestei expansiuni, iar RippleNet a jucat un rol semnificativ. Nu numai că xRapid este acum stabil în mod ferm pentru plăți, dar a fost integrat și prin extensii în e-mailurile Outlook și poate fi răspândit în curând la alți furnizori de e-mail, cum ar fi Gmail și Yahoo.

Prin adoptia platformei Xrapid de catre Banca Mondială pentru transferul de fonduri este un plus extraordinar pentru rețeaua extinsă a Ripple, deoarece numeroase bănci centrale vor adopta același lucru. Acest lucru face ca XRP-ul să fie motivul petru a face investitii in monede virtuale pentru un viitor mai sigur.

Cu o astfel de extindere, Ripple este pe cale să devină criptomoneda standard pentru remitențe pe scară globală. Criptomonede Ripple ar trebui să fie cel puțin numărul doi pe piață. Asta ar putea deveni în curând valabil și o creștere majora e pretului este următorul răspuns logic.

Publicat de xrpistul

Imi plac foarte mult criptomonedele in special Ripple XRP si scriu des diferite stiri despre acestea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: