Toate bancile indiene folosesc Ripplenet

Bancile din india folosesc Xcurrent prin intermediul Ripplenet

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com

Compania Fintech, Ripple, a confirmat faptul că a integrat soluția xCurrent, ce folosește criptomonedele xrp, pentru plățile transfrontaliere instant cu toate băncile importante din India.

În timpul unei prezentări publice la India Dapp Fest 2019, care a avut loc luna trecută în Bengaluru, inginerul senior de integrare software la Ripple, Sachin Maheshwari, a declarat că Ripple urmărește să aducă la bord toate băncile indiene.

India este o piață emergentă cu o populație de 1,33 miliarde de persoane. Are aproape aceeași populație ca și China. Ripple a creat aproape un monopol prin faptul că are toate băncile din India prin RippleNet. Ei au conectat, în esență, a doua țară ca mărime din lume la Ripple.

xCurrent – tranzactii internationale sub 2 minute

Între timp, zeci de instituții financiare s-au alăturat deja RippleNet și testează în prezent platforma xCurrent pe plan intern. O înregistrare a prezentării lui Maheshwari a fost încărcată pe YouTube.

Prezentarea lui Maheshwari, intitulată “Plăți transfrontaliere”, a fost o încercare de a prezenta modul în care Ripple lucrează la îmbunătățirea plăților internaționale în Asia de Sud. Mai exact, cum funcționează în Singapore, India și Orientul Mijlociu.

În 2018, RBI a interzis instituțiilor financiare indiene, cum ar fi băncile, să furnizeze servicii companiilor asociate cu industria monetară digitală. Miscarea a inchis efectiv toate coridoarele criptate pentru comercianti, burse si casa crypto exchange Binance sau Coinbase, imobilizând întreaga piață. Drept urmare, comunitatea indiană sa mutat de atunci în platforme peer-to-peer, cum ar fi LocalBitcoins. Acum, volumul tranzacțiilor a înregistrat un declin constant în regiune.

Potrivit lui Maheshwari, soluția xCurrent a Ripple nu încalcă liniile directoare stabilite de Banca Centrală de Rezervă a Indiei. Aceasta este doar pentru că nu utilizează deloc o criptocurrency. În schimb, compania reușește să deconteze imediat fonduri cu ambele instituții bancare utilizând Protocolul interloperator. Interesant, această știre la scurt timp după ce am aflat despre acordul lui Ripple pe doi ani cu tehnologia Ripplenet și MoneyGram.

Publicat de xrpistul

Imi plac foarte mult criptomonedele in special Ripple XRP si scriu des diferite stiri despre acestea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: