Ripple Xrp pret

Pretul criptomonedei Ripple Xrp

Acest articol a aparut prima oara pe site-ul Medium.com.

Predicții și previziuni despre pretul si valoarea  monedei Ripple Xrp și alte criptomonede o să găsesti la tot pasul. Toată lumea își dă cu părerea în special cei care promovează aceste monede virtuale. Un lucru foarte important pe care trebuie să îl reții este că aceste predictii sunt pur și simplu doar păreri și opinii, nimic mai mult.

La o simplă căutare pe Youtube ai să găsești că prețul unei monede xrp este posibil să ajungă la 4$, 10$, 589$, 2396$ și cel mai mare și mai tare 40.000 dolari. Dacă ai tupeul să-i contrazici pe cei care menționează astfel de lucruri or să îți sară în cap chiar dacă ai dreptate.

De ce consider ca prețul nu va creste

După cum bine știi Ripple Labs dețin 63 de miliarde de xrp în Escrow. Unul din motivele pt care aceste monede se află în Escrow este pt a controla prețul monedei și a nu o lăsa să sară extrem de mult precum a facut-o Bitcoinul când a ajuns la aproape 20k dolari.

În felul acesta datorită cererii foarte mari și datorită faptului că xrp are abilitatea de a se înpuțina la fiecare tranzacție, prețul per monedă va ajunge destul de ridicat. Un motiv destul de întemeiat pentru care o consider o moneda virtuala in care sa investesti în viitorul apropiat de care ar trebui să profiți și tu.

Acum tu trebuie să iei în calcul faptul că eu NU sunt consultant financiar iar ce spun aici este doar opinia mea și nimic mai mult. Cu toate astea îți pot oferi informații de unde ai putea să îți faci anumite păreri despre prețul, evoluția și de unde poți cumpara Ripple XRP cu cardul dacă ești din România.

Până acum doar Bearableguy123 a făcut predicții foarte bune sub formă de puzzle. Din câte se pare, acest personaj este un insider de la Ripple. Bine, predicțiile și previziunile făcute de el nu au legătura directă cu prețul monedei Xrp în schimb are legătură cu evoluția ei.

Publicat de xrpistul

Imi plac foarte mult criptomonedele in special Ripple XRP si scriu des diferite stiri despre acestea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: